Campionatul Naţional de AquaBike

INSCRIERE

Plata taxei de înscriere se face prin transfer bancar în contul asociației Club Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea, RO74CECETL0130RON0472281 (str. 14 Noiembrie, nr. 6, bl. S3, sc. B, et. 4, ap. 17, loc. Tulcea, jud. Tulcea, CUI 33231303), sau prin modalităţile menţionate pe site-ul FRTRI, în momentul înscrierii online sau ulterior acestui moment. Pentru persoanele care se înscriu la faţa locului, cu o zi înaintea competiţiei (în limita locurilor disponibile), plata se face pe loc.

Cadeții (14-16 ani) care participă la concurs NU vor plăti taxa de înscriere în probele individuale, dar au obligaţia să se înscrie în concurs completând formularul online.

În conformitate cu Regulamentul FRTRI, organizatorul acordă gratuitate la înscrierea sportivilor care fac parte din Lotul Naţional de Triatlon - elite, juniori, cadeţi.

ATENŢIE!!!! Neplata taxei de participare duce la invalidarea înscrierii.

Individual

- 70 lei* / persoană / daca plata se face pana la 30 Aprilie 2017 (* taxa de licenţă nu este inclusă)

- 100 lei* / persoană / daca plata se face dupa 30 Aprilie 2017 (* taxa de licenţă nu este inclusă)

Ştafetă

- 100 lei* daca plata se face pana la 30 Aprilie 2017 (* taxa de licenţă NU se percepe)

- 130 lei* daca plata se face dupa 30 Aprilie 2017 (* taxa de licenţă NU se percepe)

* taxa de licenţă - Potrivit Regulamentului FRTRI, fiecare concurent trebuie să posede licenţă FRTRI. Aceasta poate fi obţinută prin completarea anexei 7, pentru un an de zile, iar contravaloarea este de 50 lei. Afla mai multe despre licenţiere aici. Cei care nu doresc licenţa valabilă un an pot opta pentru licenţa de o zi. Costul acesteia este de 10 lei şi îi conferă concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a înscris.

Taxa de licenţă va putea fi achitată la faţa locului, în pre-ziua concursului şi în dimineaţa concursului, după înscrierea în prealabil pe site, folosind formularele de mai jos.

Licenţa pentru sportivii amatori este necesară numai pentru concurenţii de la probele individuale, cei care participă la ştafetă nu au nevoie de această licenţă.

Pentru încadrarea într-o anumită categorie de vârstă, va fi luată în considerare vârsta pe care participantul a împlinit-o sau o va împlini în anul 2017. De exemplu, un sportiv născut în anul 2001 va intra în competiţie ca având 16 de ani, indiferent dacă este născut în ianuarie sau decembrie.

Declaraţia pe propria răspundere

Pentru a putea participa la eveniment, toţi concurenţii trebuie să-şi însuşească fără echivoc și sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament prin semnarea unei declaraţii pe proprie răspundere, prin care confirmă atât aptitudinea fizică de a lua parte la competiţie cât şi asumarea întregii responsabilităţi (pentru securitatea şi siguranţa lor, pentru accidentarea terţilor şi/sau deteriorarea echipamentului etc), exonerând Organizatorul de orice răspundere.

Organizatorul nu îşi asumă nicio obligaţie sau responsabilitate în cazul in care un concurent se răneşte, se accidentează sau ar avea de suferit în orice alt mod ca urmare a înscrierii şi/sau participării la acest concurs.
În zona de Înscrieri, odată cu ridicarea kiturilor de participare, toţi concurenţii vor completa, semna şi depune această declaraţie pe propria răspundere.

Pentru facilitarea completării declaraţiilor, în vederea evitării situaţiilor de descalificare, organizatorii vor pune la dispoziţia concurenţilor, pe site-ul competiţiei, declaraţia pe proprie răspundere care trebuie completată şi semnată de către fiecare participant în parte şi depusă la ridicarea pachetului de start.
Pentru minorii între 9 şi 18 ani, declaraţia trebuie să fie semnată atât de participant, cât şi de unul dintre părinţi/tutori.
ATENŢIE: nedepunerea declaraţiei pe propria răspundere conduce automat la descalificare. Taxa de înscriere nu se restituie.

Formular inregistrare INDIVIDUAL

Dupa completarea formularului de înscriere va veti regasi în rubrica "Inscrisi" in maxim 24 ore, iar după validarea plătii veti primi statusul OK în lista.

Formular inregistrare STAFETA

Dupa completarea formularului de înscriere va veti regasi în rubrica "Inscrisi" in maxim 24 ore, iar după validarea plătii veti primi statusul OK în lista.

© 2016 Club Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!