2% din impozitul pe venit

Rugam iubitorii de sport din Romania sa directioneze cei 2% din impozitul pe venit catre C.S. Aqua Vita Delta Tulcea pentru sprijinirea sportivilor din cadrul clubului.

La fel ca si in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul trecut, catre o entitate non profit. Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv. Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si asimilate acestora.

Rezultatul este virarea in contul C.S. Aqua Vita Delta Tulcea a unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul anual platit pentru salariul dvs. Suma respectiva NU reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre sectorul neguvernamental.

Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartine pana la data de 25 mai.

Formularele completate se pot depune direct la registratura organului fiscal sau pot fi trimise prin posta prin scrisoare recomandata.

Pentru a descarca formularele dati al doilea click si "Save link as" sau "Salvati ca".

FORMULARUL 200

FORMULAR 230

© 2016 Club Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți